Colcot

Hei!

På mandag skulle vi på en ny skole som ligger ca 40 min med buss fra stedet vi bor på. Vi var litt skeptiske til den lange turen, men det var ikke så vanskelig som vi skulle ha det til. Vi fant skolen i tide og ble møtt av en koselig mann som viste oss hele skolen. Vi fikk se en del ulike linjer på skolen, og dette var faktisk spennende å se. Frisørlinjen har sin egen frisørsalong hvor elever, ansatte og andre kan komme å klippe seg (den styres av elever som holder på å utdanne seg til frisør). Det var også en stor bar og resturant som elevene som studerer kokk og service lignende fag kunne benytte seg av. I tillegg hadde skolen en egen barnehage. Denne barnehagen er et tilbud for elever ved skolen som har barn. Det er også slik at elever som studerer "childcare" kan være i praksis her dersom de ønsker det. 
Første dagen deltok vi i barne- og ungdomsklassen og andre dagen deltok vi i helsefag klassen. Vi fortalte mye om hvordan ting fungerte i Norge, og de forklarte hvordan ting fungerte her. 

Her er noen bilder fra skolen. Ikke de beste bildene, men dere får hvertfall sett lit:
På tirsdag kveld ble vi tre hentet av to jenter fra klassen på Trowbridge, og dro til Cardiff Bay for å spise middag sammen. Dette var så koselig, og vi koste oss masse sammen med dem. Etter vi hadde spist ble begge med oss hjem en tur slik at vi fikk vist dem huset vårt og vært litt ekstra sammen med dem.
Det at vi har fått oss nye venner her nede er så gøy, og vi har allerede avtalt med hun ene at hun skal komme å besøke oss i Norge i sommer. Det at vi kom så godt overens med dem gjør det selvfølgelig ekstra trist å dra herfra, men heldigvis har vi sosialemedier som gjør at vi kan fortsette å holde kontakten.  Cardiff er virkelig en fin by, og det er så trist at det går mot slutten. I dag skal vi nyte den siste dagen vår her, og imorgen er det avgårde til London etter skolen. I løpet av morgendagen kommer det nok et innlegg om barnehagen med hovedfokus på sikkerhetsrutinene. 

 Klem fra Vilde, Maren og Benedicte ♥

2 kommentarer

Berit Kvalvik

30.04.2015 kl.22:17

Så kjekt å lese om hvordan dere har hatt det på skolen og fint at Alan viste dere rundt på hele skolen. Spennende med andre yrkeslinjer, vi skulle hatt flere på NGV også 😊

I tillegg er det svært positivt at dere har fått så god kontakt med noen av medelevene på CAVC. Får håpe at dere klarer å holde kontakten 👍

Cardiff er en god by å være elev i og vi håper dere er klare for å drive god PR for neste års elever, så flere får lyst til å prøve et opphold i Cardiff.

Venter spent på neste blogginnlegg og håper siste dag i Cardiff blir hyggelig. Ønsker dere også god tur til London 😊🇬🇧

Guri

01.05.2015 kl.08:05

Fint å følge med dere🇬🇧kjekt å lese om skole, og at dere er blitt kjent med andre på deres alder. Ha noen fine dager der til slutt☀️🇬🇧☀️og velkommen hjem😊

Skriv en ny kommentar

CARDIFF

CARDIFF

18, Bergen

Vi er tre jenter fra Bergen som går på Nordahl Grieg VGS. Vi skal tre uker på praksisopphold i Cardiff. Her skal vi blogge om opplevelser, erfaringer og gullkorn underveis på turen.

Kategorier

Arkiv

hits